Trobada de professionals de l’assegurança: Tres raons per anar al TNC el 19 d’octubre

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Els professionals de la mediació d’assegurances es retroben físicament per primer cop després de la pandèmia.

Aquest article ha estat publicat a com a “Tres raons per anar al TNC el 19 d’octubre #SetmanaMundial2021” (https://www.elcol-legi.org/web/ca/noticies/788-raons-assistir-setmana.html)

La Setmana Mundial 2021 es celebra d’avui en 12 dies, el proper dimarts 19 d’octubre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). L’aforament de la Sala Gran que serà l’espai que acollirà la trobada del professionals de l’assegurança està pràcticament complet. Queden poques localitats així que has de donar-te pressa per reservar el seu butaca.

L’esdeveniment anual del Col·legi és sempre una cita imprescindible en el calendari dels professionals de l’assegurança, però aquest any es donen una sèrie de circumstàncies que el fan molt especial. A continuació, t’expliquem tres de les moltes raons per les quals no et pots perdre aquesta edició de la Setmana Mundial del Col·legi.

1) És el retrobament dels asseguradors

Després de més d’un any i mig sense trobades presencials en el sector assegurador a causa de la pandèmia, l’acte de Col·legi al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) marca el retrobament i trobada dels professionals de l’assegurança del mercat espanyol. Mediadors, companyies, empreses proveïdores, representants de les administracions públiques tots serem a la Setmana Mundial 2021. Finalment, el còctel-sopar serà una magnífica oportunitat per xerrar i projectar el futur.

2) Protagonisme de la mediació

La temàtica d’aquest any són els valors de la mediació votats pels col·legiats de Barcelona. Els professionals i les empreses de mediació, a l’igual que el conjunt de el sector assegurador, han realitzat un gran esforç per atendre les necessitats dels clients durant aquest període estrany marcat pel Covid. La Comissió Permanent ha considerat que aquest any la Setmana Mundial s’havia de centrar en la mediació i que junts reflexionem sobre els valors amb els quals ens sentim identificats i que regeixen la nostra actuació professional.

3) Et sorprendrem

Hi ha molts detalls dels que succeirà en la Setmana Mundial d’aquest any que no s’han fet públics i que estem segurs que et sorprendran. Volem emocionar-te, fer-te reflexionar, entretenir-te, divertir-te; en definitiva, que gaudeixis d’una experiència completa en un escenari imponent com és el Teatre Nacional de Catalunya.

Per descomptat, l’acte es desenvoluparà respectant escrupolosament la normativa Covid que sigui vigent el 19 d’octubre. La màscara és obligatòria i tots els assistents hauran de seure a una butaca prèviament assignada. El còctel-sopar es desenvoluparà amb normalitat a l’aire lliure, als jardins de TNC, i o en un espai ventilat i de grans dimensions com és el hall de l’edifici dissenyat per l’arquitecte Ricard Bofill.

Recorda que pots inscriure’t a www.semanamundial.com. Quan completis el procés, que és molt senzill, rebràs un mail confirmant que la teva inscripció s’ha registrat correctament i que en els pròxims dies rebràs al teu correu electrònic l’acreditació per poder accedir a TNC. Recorda que és imprescindible que portis aquest document amb tu el pròxim dia d’octubre en format paper o en el teu smartphone.

Ens veiem a la Setmana Mundial dels valors de la mediació!

Et redirigirem a la web d’ARAG per a procedir amb la contractació

Per a continuar hauràs de llegir i acceptar les Condicions Legals de la web