Saps com actuar si els lladres entren a casa teva?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Compartim amb vosaltres aquesta notícia sobre robatoris de les llars publicada pel Col·legi de Mediadors de Barcelona

A UN Corredoria volem estar al dia de les novetats del sector. Per això, a partir d’ara compartirem amb tots vosaltres informacions i notícies d’actualitat, com les publicades pel Col·legi de Mediadors de Barcelona.

En aquesta ocasió, destaquem la notícia: “Què hem de fer si els lladres han entrat a casa?”, en la qual, es planteja la importància de comptar amb una assegurança per compensar les pèrdues econòmiques que ens ha ocasionat aquest incident i també, poder reparar els danys causats per la irrupció dels lladres.

A més, ens posa en relleu la importància de comptar amb l’assessorament d’un mediador d’assegurances; doncs, és el professional que vetllarà perquè les cobertures de la teva pòlissa et donin resposta davant d’aquesta situació tan desagradable.

L’article també finalitza indicant els passos a seguir, si en entrar al teu habitatge descobreixes que t’han robat. En resum el procediment a seguir és: no córrer riscos innecessaris, avisar la policia i comunicar els fets a l’assegurança.

Consulta aquí la versió de la notícia al complet.

Et redirigirem a la web d’ARAG per a procedir amb la contractació

Per a continuar hauràs de llegir i acceptar les Condicions Legals de la web